Un any més, l'Ajuntament de Quart, amb la col·laboració amb el Consell Esportiu del Gironès, ha organitzat un programa de sessions de ioga per adults.
 

El ioga és una disciplina que, a través de cercar la unió entre el cos i la ment, assoleix una millora en la qualitat de vida de qui la practica, tant en l'àmbit físic com anímic.

 

Però, enguany, amb la novetat de crear dos programes de ioga, els quals es diferencien segons el nivell les persones que hi participen: Ioga Bàsic o Ioga Avançat.

 

En el Ioga Bàsic està orientat a persones que s'inicien en aquesta disciplina i en el que aprendràs la base per començar a practicar-la. Apte per a persones que busquen una intensitat suau de la pràctica o bé que pateixen alguna patologia o lesió articular.

 

En canvi, el Ioga Avançat, és dirigit a persones que ja l'han practicada amb anterioritat i volen millorar-ne la pràctica. L'exigència tècnica i la intensitat de la pràctica serà mitja-alta.Les sessions estaran organitzades en dos quadrimestres (d'octubre a gener i de febrer a maig) i es duran a terme:

 

IOGA BÀSIC

ESPAI: Gimnàs de l'Escola Santa Margarida
DIA: Dimarts (1 dia per setmana)
HORA: de 18.15 a 19.15 hores

PREU: 30 € / quadrimestre (o 50€ el curs sencer)

 

IOGA AVANÇAT

ESPAI: Gimnàs del Pavelló Poliesportiu de Quart
DIA: Dijous (1 dia per setmana)
HORA: de 18.15 a 19.15 hores

PREU: 30 € / quadrimestre (o 50€ el curs sencer)

 

Els participants hauran de dur el material necessari per al desenvolupament de l'activitat com, per exemple, una màrfega sobre la qual es faran els exercicis.

 

El pagament es farà a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30 hores) abans de l'inici del curs.

 

La primera classe de Ioga Bàsic tindrà lloc el pròxim dimarts 3 d'octubre i de Ioga Avançat el 5 d'octubre!


 

Inscriu-te aquí abans de l'inici de l'activitat

 

Places limitades!