Durant la vigília de Tots Sants, els carrers del municipi de Quart es van omplir de terror amb QuarTerror.

 

Consulta la galeria d'imatges aquí!

 

Una jornada horrorosament divertida que va començar a les sis de la tarda amb el Crit o Confit (Trick or Treat) infantil. Més de 600 infants i les seves famílies es van inscriure en aquest divertit recorregut pel municipi, a la cerca de les 25 cases col·laboradores preparades amb molta il·lusió per repartir els prop de 5kg de llaminadures que els va fer arribar l'Ajuntament de Quart.

A més, els infants que en van aconseguir localitzar un mínim de 15 van poder recollir un detallet al Local Social proporcionat gràcies la col·laboració de Frit Ravich!

 

També a partir de les sis de la tarda, els prop de 60 grups inscrits al Terror al Bosc de Can Ferriol, van anar vivint d'un en un una experiència única de terror al mig del bosc, amb els personatges més macabres de la història!

 

La festa va finalitzar al Local Social de Quart amb un sopar popular de Halloween en el qual es van servir més de 500 entrepans gràcies a la Comissió de Festes de Quart, Quart de Festa!

 

Durant el sopar, l'alcalde del municipi, Ferran Rodero, va atorgar el premi a la millor disfressa d'adult a un tenista una mica accidentat, i el premi a la millor disfressa infantil a un petit "Eduardo manos tijeras".

 

Finalment, la jornada va concloure amb l'actuació de DJ Itinerant Events amb la presència de més de 200 persones, entre elles molts joves tant del municipi, com de municipis pròxims.

 

Et va agradar la QuarTerror? Milloraries algun aspecte? Tens algun suggeriment?

 

Omple el següent formulari!

 

Només et durà 3 minuts i ens ajudarà a fer un QuarTerror 2024 millor.

 

Agraïments

Des de l'Ajuntament es vol agrair a tothom que ha fet possible aquest esdeveniment, entre d'altres, Frit Ravich, la brigada de l'Ajuntament, a tots els voluntaris que van donar el millor de si mateixos, a tothom que d'alguna manera o altra hi va contribuir i, sobretot, a la comissió de festes de Quart, Quart de Festa.

A més, agrair especialment a les 25 cases col·laboradores que gràcies a la seva participació van fer possible que els infants participants gaudissin de la jornada amb il·lusió. Moltes gràcies a tothom!

 

Consulta la galeria d'imatges aquí!