A partir d'aquesta setmana, concretament des del dilluns 20 de març de 2023, ha entrat en funcionament la nova targeta T-16 de l'Autoritat Territorial de la Mobilitat (ATM) en l'àrea de Girona.

 

Es tracta d'una targeta gratuïta per a menors d'entre 4 i 16 anys (ambdós inclosos).

 

Amb aquest títol de transport, personal i intranferible, els i les menors podeden realitzar viatges il·limitats dins de la zona tarifària on resideix, fins el dia que compleixi els 17 anys.

 

La tramitació de la nova targeta T-16 s’ha de fer directament al web d'ATM (https://www.atmgirona.cat).

 

 

Canvi de targerta, fins a l'1 de juny

Amb l'objectiu de poder facilitar als i les joves el canvi de la targeta T-10 subvencionada pel consistori a la nova targeta T-16 de l'ATM, des de l’Ajuntament de Quart es continuaran subvencionant les càrregues de viatges fins al dia 1 de juny de 2023.

D'aquesta manera, s'ofereix un marge de temps de més de 10 setmanes perquè els actuals usuaris i usuàries d'aquesta targeta tinguin temps suficient per a poder fer la substitució.

 

Subvenció de la T-10 per a joves de 17 i 18 anys

Per altra banda, des de l’Ajuntament de Quart, es continuarà subvencionant la T-10 als i les joves de 17 a 18 anys, com s’ha fet fins ara.

Els i les joves de 17 i 18 anys que vulguin tramitar la T-10 caldrà que enviïn un correu a joventut@quart.cat la següent documentació:

Formulari de sol·licitud
* Fotocòpia del DNI

A més, des de l’Ajuntament es comprovarà el certificat d'empadronament.

 

Les recàrregues de la targeta T-10 es continuaran fent a la biblioteca Miquel Pairolí (dimarts i dijous de 9:00 h a 13:00 h i de dilluns a divendres de 16:30 h a 19:00 h)
 

 

Més informació sobre la T-16 aquí