A partir d'avui, 15 de juny, ja es pot consultar la llista final de sol·licituds de preinscripció a la llar d'infants La Baldufa amb la puntuació dels infants admesos i, en alguns casos, de la llista d'espera. La llista es pot consultar per dues vies:

  • Presencialment, al mateix centre o a l'Oficina d'Atenció al Públic de l'Ajuntament de Quart (de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30 hores)
  • Telemàticament, al tauler d'anuncis de la seu electrònica del consistori. El podreu consultar aquí . **

 

A partir de demà, 16 de juny, i fins al dia 22 de juny es durà a terme el període de matriculació*.

 

Per formalitzar la matriculació, cal:

  1. Realitzar l'ingrés de l'import de la matrícula (35 €) al número de compte de l'Ajuntament de Quart. Entitat: 0735457 - Ajuntament de Quart (ES61 2100 2963 1902 0000 1944)
  2. Presentar la documentació pendent, si s'escau, i el comprovant de pagament de la matrícula via telemàtica a través d'una instància genèrica a la seu electrònica de l'Ajuntament de Quart: aquí
  3. Enviar una foto de carnet de l'infant en format digital al següent compte de correu electrònic: baldufa.quart@gmail.com.

 

*En cas de no matricular-se en les dates establertes, es considerarà que es renuncia a la plaça adjudicada

 

Consulta més informació i el llistat de documentació aquí

 

* En algunes ocasions el Google Chrome dona error. Obrir amb Firefox o Explorer. L'AOC (Administració Oberta de Catalunya) està intentant resoldre la incidència. Tanmateix, la descàrrega de l'arxiu en PDF funciona correctament a tots els navegadors.