En número 115 de la revista municipal el Celrè s'hi pot trobar informació de les plantes silvestres comestibles que neixen en l'entorn natural de Quart.

Es tracta de l'apartat "Entorn natural" d'Adrià Compte.

Al llarg de les seves línies ens explica que moltes de les planes que es poden veure als marges de camins i prats són comestibles i, fins i tot, amb propietats medicinals. "Amb prou feines aprofitem el 5% de tots els aliments silvestres que ens ofereix la natura," ens assenyala l'autor.

A més, en l'apartat s'hi presenten deu de les plantes silvestres comestibles més habituals, en concret: el blet verd, la borratja, la corretjola, la malva, la dent de lleó, l'ortiga, la verdolaga, el plantatge gros, el fonoll i el romaní.

Vols saber quines són les seves propietats?

Llegeix-te l'apartat "Entorn natural: plantes silvestres comestibles": 

 

 

 

O descarrega't el número 115 de la revista aquí: