El Programa d'orientació laboral Espai Feina del municipi de Quart, ofert a través del Consell Comarcal del Gironès, proporciona orientació i acompanyament a persones que cerquen feina o volen millorar la seva situació laboral.

Durant l'any 2022, aquest espai ha atès un total de 45 persones, xifra que representa un increment del 36% respecte a l'any 2021. D'aquestes 45 persones, 15 han estat inserides laboralment. Per tant, el percentatge d'insercions l'any 2022 se situa en un 33%.

Així mateix, el programa ha tramitat 12 ofertes de feina del municipi, servei que inclou la preselecció de candidatures i el seguiment de l'oferta fins al període posterior a la contractació: 6 ofertes per operaris/ies, 2 per administratius/ives, 2 per auxiliars de neteja, 1 de tècnic/a laboral i 1 per mecànic.

A més, s'ha realitzat una prospecció de diverses empreses, la qual té com a finalitat conèixer el teixit productiu de la comarca per tal de donar-los a conèixer el servei i establir-hi col·laboracions. L'any 2022 es van visitar un total de 20 empreses del territori gironí, de les quals 4 són del municipi de Quart.

Aquest 2023 l'Espai Feina continuarà oferint el seu servei. Si necessiteu assessorament en el vostre procés de cerca o orientació per les vostres empreses podreu accedir-hi presencialment els divendres a l'Ajuntament de Quart, de 9.00 a 14.00 hores, o bé telemàticament enviant un correu a promocioeconomica@girones.cat.

 

Descobreix més informació sobre l'Espai Feina!