Ahir al vespre la plaça de l'Ajuntament va acollir l'acte commemoratiu del Dia Internacional de l'Orgull o per a l'Alliberament LGBTI+.

Durant l'acte, la nova regidora de Feminisme i Igualtat, Elisabet Ribalta, va dur a terme la lectura de la Declaració Institucional d'aquest 2023 amb motiu del 28 de juny. A més, posteriorment, també es va pintar la bandera LGBTI al terra de la plaça de la Vila, gràcies a la participació de tothom que hi va assistir.

Abans d'iniciar la lectura del manifest, l'alcalde del municipi, Ferran Rodero, va dedicar unes paraules a les més trenta persones presents en la commemoració.

Ferran Rodero va assenyalar que es tracta d'un «dia molt important» atès que «a Quart volem treballar per reduir totes les desigualtats» entre les quals es troben les de gènere. A més, va destacar que «des d'aquest nou equip de govern treballarem, impulsats per la regidoria d'Igualtat i Feminisme, per promoure actuacions que facin que Quart sigui un poble inclusiu i cohesionat on no hi hagi desigualtats per raó de gènere o identitat».

 

Descobreix com va ser l'acte:

 

 

 

Consulta la declaració i la campanya institucional d'enguany.

 

L'orgull més gran. L'orgulls que ens fa créixer.