El pròxim més d'abril endeguem l'Escola de Famílies de Quart, un projecte impulsat per l'Ajuntament de Quart amb la col·laboració de les AMPA i AFA dels centres educatius i famílies vinculades a la comunitat educativa.

 

Des de l'Ajuntament de Quart es va detecar la necessitat de coordinació en els recursos formatius per a les famílies (xerrades i tallers) organitzats per les associacions educatives amb alumnat del municipi.

Per aquest motiu, va nèixer el projecte de dur a terme l'Escola de Famílies de Quart. La seva finalitat és la d'unir esforços econòmics i intel·lectuals per poder oferir a totes les famílies quartenques activitats coordinades dels millors especialistes en cada tema que es vulgui tractar.

La finalitat és acompanyar-los en l'apassionant món de la criança, desenvolupant activitats que permetin millorar el seu benestar. I és que millorant el benestar de les famílies,millorarem el benestar del municipi!

El projecte comptarà amb un grup de treball que plantejarà la programació per cada any escolar i estarà format per l'Ajuntament de Quart i un grup motor de veïns i veïnes del municipi vinculats a la comunitat educativa amb infants en edat escolar. 

 

Aquesta serà una escola on tothom hi tindrà lloc atès que està adreçada a infants d'infantil fins a joves de 16 anys.

 

Les temàtiques seran molt diverses. Aniran des de la salut física i emocional o les noves tecnologies fins a la drogodependència o la sexualitat en les diferents etapes de la vida de l'infant, entre molts d'altres. No només es parlarà de temes de salut o de problemes que tenen les famílies en la criança, sinó que també es tractaran apspectes de prevenció o altres qüestions d'interés. I sempre es durà a terme des d'una mirada inclusiva.

 

El 6 d'abril començarà aquest projecte!

 

En concret es realitzarà una presentació de l'Escola de Famílies de Quart i es durà a terme la xerrada "De l'infant a l'adolescent: com madura el cervell i com els podem ajudar" del doctor en biologia i professor de genètica en la Universitat de Barcelona, David Bueno.

 

Hora: 17.30 hores

Lloc: Local Social de Quart

Inscripció obligatòria: Fes-la aquí* abans del 4 d'abril a les 23.00 hores

* el nombre d'entrades seran les persones (grans i petites) que estiguin assegudes assistint a la xerrada.

 

A més, estem organitzant servei de monitoratge per als infants. Els pots inscriure aquí fins al 4 d'abril a les 23.00 hores.

 

Mira les instruccions de com t'has d'inscriure: