El dissabte 4 de març es celebrarà la primera festa de carnestoltes, després de la pandèmia de la COVID-19.

A partir de les 17.00 hores s'han organitzat diverses activitats per gaudir d'aquesta data tan assenyalada, al municipi de Quart: rua de carnestoltes, concerts, ball i sopar popular.

La primera d'elles serà la rua del Quartnestoltes, la qual es durà a terme pel carrer tren, des de la intersecció amb el carrer Modeguer fins al Local Social de Quart. Tant al punt de finalització, com abans d'arribar a la plaça Estació, els participants en la rua faran la seva coreografia.

 


 

Un cop finalitzada la rua, al voltant de les 20.00 hores, La Monte per Xics realitzarà una actuació musical pels infants que hi vulguin assistir, dins del Local Social. A continuació, se celebrarà el sopar de Quartnestoltes que constarà d'un entrepà amb beguda.

Els tiquets del sopar ja es poden adquirir a les oficines de l'Ajuntament de Quart (de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30 hores), fins al 24 de febrer. Es poden escollir entre tres opcions d'entrepans: de frankfurt, de botifarra o de llom. La primera opció té un cost de 5€, i les dues restants, de 6 €. Les begudes poden ser aigua, refresc o cervesa. Els tiquets també es podran adquirir el mateix dia de la festa, però el seu preu serà d'1€ més.

Tot seguit, a les 22.00 hores, es donaran els premis de la rua i, a continuació, es farà un ball popular a càrrec de l'Orquestra Montecarlo. I hi haurà servei de barra!

 

No et perdis el Quartnestoltes 2023!

 

I, sobretot, vine disfressat/da

 

O participa a la rua del Quartnestoltes!

 

Descobreix més informació sobre el Quartnestoltes 2023