Enguany, la Festa Major tindrà un Punt Lila Mixt!

 

Des d'avui, 13 de juliol, fins al dissabte 15 de juliol, durant la programació de nit de la Festa Major de Quart, s'hi instal·larà aquest punt a la Plaça de les Terrisseres, entre la venda de tiquets i el servei de barra.

 

El seu horari serà el següent:

 

  • 13 de juliol: de 23.00 a 03.00 hores
  • 14 de juliol: de 23.00 a 05.00 hores
  • 15 de juliol: de 23.00 a 05.00 hores

 

El Punt Lila Mixt tracta problemàtiques relacionades amb la violència maclista i, també, sobre salut en la sexualitat i en les drogues, així com en la diversitat LGBTIQ+.

 

En l'estand d'aquests tres dies hi haurà una psicòloga i una educadora social, les quals donaran suport i assessorament a totes les persones que ho necessitin. A més, durant les hores que hi seran presents, també duran a terme diverses dinàmiques per tothom que hi vulgui participar.

 

Els punts liles són espais que es creen a les Festes Majors o activitats d'oci nocturn dels municipis amb un doble objectiu: d'una banda, donar visibilitat i prevenir aquestes problemàtiques, i, d'altra banda, atendre possibles agressions, amb la presència personal especialitzat.

 

Tant el Punt Lila Mixt, gestionat pel Projecte Lilith, com l'equip de govern, la comissió de festes Quart de Festa i l'empresa de seguretat de la Festa Major, estaran coordinats per poder garantir una festa segura per tothom.

 

S'ha habilitat un punt de seguretat per a possibles persones que pateixin agressions durant la festa, al qual hi podran accedir dirigint-se al Punt Lila Mixt o a l'ambulància.

 

Consulta més informació sobre el Punt Lila Mixt aquí

 

I sobre la Festa Major de Quart aquí