A la IV Fira de la Cervesa de Quart, que tindrà lloc aquest dissabte 18 de juny a la Plaça de les Terrisseres, s'hi instal·larà un Punt Lila. L'àrea d'Igualtat, Acció Social i Cooperació de l'Ajuntament de Quart l'ha organitzat juntament amb el SIAD Gironès-Salt (Servei d'Informació i d'Atenció a les Dones), el Consorci de Benestar Social i amb el suport de la Subvenció del Pacto d'Estado contra la violencia de género del Ministerio de Igualdad.

El Punt Lila estarà obert des de les 21 hores del vespre fins a les 2 hores del matí, hora en la qual finalitza la fira.

Els punts liles són espais que es creen a les Festes Majors o activitats d'oci nocturn dels municipis amb un doble objectiu: d'una banda, donar visibilitat i prevenir  la problemàtica de les violències masclistes i sexuals, que és present dins la nostra societat, i, d'altra banda, atendre possibles agressions, amb la presència personal especialitzat.

En l'estand d'aquest dissabte hi haurà una psicòloga i una educadora social que podran donar suport i assessorar a totes les persones que ho necessitin. A més, durant les cinc hores que hi seran presents, es faran dinàmiques amb obsequi per tothom que participi.

Durant els dies de la Festa Major de Quart d'enguany aquest Punt Lila tornarà a estar disponible.

 

Consulta més informació sobre la IV Fira de la Cervesa de Quart aquí