Aquest 1 de juliol, Quart ha viscut un dissabte màgic amb una doble programació, la V Fira de la Cervesa del municipi i el sopar solidari d'Oncolliga Quart.

 

Al voltant de 1.250 persones varen gaudir d'aquests esdeveniments.

 

Al matí l'Associació de Terrissers de Quart va dur a terme la Festa de Santa Justa i Rufina que va comptar amb la presència de més de 30 persones.

Una celebració en la qual es va coure terrissa negra al forn Morú del Museu de Quart i es va realitzar un dinar de germanor amb un arròs cuinat a la cassola de terrissa.

 

El sopar de l'Oncolliga Quart va reunir prop de 150 persones en un acte solidari amb música en viu i moltes sorpreses!

 

Un acte en el qual tota la recaptació de fons que es va aconseguir anirà destinada a donar suport al finançament de les activitats de la Fundació Oncolliga.

 

Paral·lelament, a la plaça de les terrisseres, més de mil persones varen gaudir de les nou parades de begudes artesanes, les diverses food-trucks, la petita zona infantil i, a més, de la novetat d'enguany: la Festa Remember.

 

Des de l'Ajuntament de Quart agraïm a totes les persones que hi van assistir, participar i col·laborar en l'organització, especialment a Oncolliga Quart i a Quart de Festa, la comissió de festes del municipi.

 

Gràcies a tots i a totes vosaltres va ser una gran vetllada!