“Seguim creixent!” el programa de formació per als restauradors i restauradores de Quart
Data 29/09/2021
Data: a triar entre 27 o 29 de setembre
Hora: de 10 a 13.30 hores
Lloc: Museu de la Terrissa
Programa:
10.00 hores: Atuells per cuinar (a càrrec del terrissaire Pere Mateu)
10.30 hores: Vins macerats amb terrissa (a càrrec del sommelier Ferran Vila). Inclou tast de vins
12.00 hores: Tradició gastronòmica i receptes amb terrissa (a càrrec del divulgador cultural especialitzat en gastronomia històrica, Pep Vila, i el cuiner Toni Vallory. Inclou cuina en directe del Plat Terrisser i el seu posterior tast.
Inscripció: obertes fins al 23 de setembre (inscripcions limitades)
Les cookies són petits arxius de dades que es reben en el terminal des del lloc web visitat i s'usen per a registrar certes interaccions de la navegació en un lloc web emmagatzemant dades que podran ser actualitzades i recuperades. Aquests arxius s'emmagatzemen en l'ordinador de l'usuari i contenen dades anònimes que no són perjudicials per al seu equip. S'utilitzen per a recordar les preferències de l'usuari amb l’objectiu d’oferir continguts personalitzats i una millor experiència web. Respectem el seu dret a la privacitat, per això té la possibilitat de configurar les seves cookies.
Activada
Tipus
Proveïdor
Ús principal
Cookies tècniques
-
Cookies tècniques
Les cookies tècniques són aquelles que faciliten la navegació de l'usuari i la utilització de les diferents opcions o serveis que ofereix la web com identificar la sessió, permetre l'accés a determinades àrees, facilitar comandes, compres, emplenament de formularis, inscripcions, seguretat, facilitar funcionalitats (vídeos, xarxes socials…).
Anàlisi i públicitat
Google
Anàlisi i públicitat Google
Per realitzar estadístiques:
_ga / Gestió de tercers / Vigència 2 anys
_utma / Gestió de tercers / Vigència 2 anys
_utmb / Gestió de tercers / Vigència 30 minuts
Tècniques
Titular del lloc web
Tècniques Titular del lloc web
Les cookies tècniques són aquelles que faciliten la navegació de l’usuari i la utilització de les diferents opcions o serveis que ofereix la web com identificar la sessió, permetre l’accés a determinades àrees, facilitar comandes, compres, emplenament de formularis, inscripcions, seguretat, facilitar funcionalitats (vídeos, xarxes socials...).