El pròxim dimecres, 17 de gener, s'iniciarà l'execució de les obres a l'Escola Santa Margarida de Quart, amb l'objectiu d'habilitar un nou accés lateral que permeti garantir la seguretat dels infants i de les famílies a les entrades i sortides del centre escolar.

 

L’accés al centre pel carrer de les escoles és perillós quan es concentren moltes famílies en hora punta, voreres estretes i trànsit rodat.

Amb l’objectiu de maximitzar la seguretat per tothom, l’Ajuntament de Quart va analitzar diferents alternatives fins a concloure que la millor opció era habilitar una sortida al passatge del Rec dels Roures donat que no hi passen vehicles i hi ha suficient espai per realitzar a una sortida correctament.

Amb paraules de l’alcalde i regidor d’Educació de l'Ajuntament de Quart, Ferran Rodero,  «la nostra feina és justament solucionar els problemes reals del dia a dia dels veïns i veïnes fent que tothom pugui gaudir de les millors instal·lacions possibles. Un neguit tan gran com el perill de què algú prengui mal amb el trànsit rodat, no podíem deixar-ho per més endavant».

El regidor d’Urbanisme, en Ricard Ruiz ha exposat que «no es tracta d’una obra molt costosa i, per tant, amb voluntat, els Serveis Tècnics l’han pogut dissenyar i programar ràpidament».

Els treballs tenen un cost d'uns 10.000 € i es preveu que s'executin en un parell de setmanes.