Aquest any hem volgut que els veïns i les veïnes del municipi participin en l'elecció d'alguna de les activitats regulars infantils de la Biblioteca Miquel Pairolí de Quart.

 

A part de les dues activitats programades regularment en aquest equipament, Bibliojocs i Cinema en família, es va sol·licitar la opinió de tothom per a complementar-les a través d’un formulari que es va poder omplir entre els mesos de setembre i octubre.

 

Es van recollir un total de 44 respostes, de les quals el 54% provenien de famílies amb 1 infant, el 40,9% de famílies amb 2 infants i el 5,1% de famílies amb 3 infants.

 

Cada resposta proposava una o més activitats, rebent un total de 98 propostes molt variades, de les quals en destaquen les peticions per a dur a terme activitats per a nadons. A més, el 25,5% de les peticions sol·licitaven sessions de conta-contes, el 15,3% sessions de música, el 8,2% titelles i el 6,1% tallers científics.

 

Arran d’aquests resultats s’ha escollit les següents activitats mensuals de gener a maig del 2024.

  • “Contes i cançons” per a infants a partir de 3 anys a càrrec de Carmina Rabasseda
  • Taller de ciència STEAM per a infants de 7 a 12 anys a càrrec d'ENGINY-era
  • “Taller de música per nadons” a càrrec de Carmina Rabasseda (pròximament, més informació)

 

La primera sessió serà aquest divendres, 19 de gener a les 17.00 hores, amb els contes i cançons de Carmina Rabasseda!

 

A més, també s’ha tingut en compte a l’hora d’escollir els espectacles per al projecte Escenaris 2024 del Consell Comarcal del Gironès. Pròximament, més informació!

 


Moltes gràcies per la vostra participació!

 

 

Més informació a l'Agenda d'Activitats.