A partir d'avui, i fins al 9 de febrer, ja es pot visitar l'exposició «Estima l'aigua, cada gota compta», cedida per l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) a l'Ajuntament de Quart.

 

Els períodes de sequera que Catalunya està vivint de forma cíclica els darrers anys i, que s’estan accentuant degut a la crisi/emergència climàtica, fan necessari que tots els sectors de la societat consolidem i integrem en la nostra activitat diària la cultura de l’estalvi i l’adopció de consums sostenible.

 

Aquesta campanya de conscienciació i estalvi dirigida a tota la ciutadania i tots els sectors de la societat catalana apel·la a la corresponsabilitat i l'esforç de tots i totes en l'estalvi d'aigua.

 

Us animem a visitar l’exposició que us donarà informació sobre consums aproximats en les activitats habituals a casa.

 

Estarà situada  a la planta baixa de l’Ajuntament de Quart i es podrà visitar en horari d'oficina (de dilluns a divendres de 8.00 a 14.30 hores i dimecres de 16.00 a 19.00 hores). I, el cap de setmana, al passadís de dins del Local Social de Quart.

 

Recordeu que en l’estat actual de preemergència/emergència per sequera que es troba el municipi de Quart i per sobrepassar els consums fixats per l’ACA, és important intentar no superar els 90litres/habitant/dia als habitatges del municipi.

 

Cal que siguem responsables i tots i totes col·laborem per fer front a la sequera que estem vivint.