El dilluns 8 de gener, s'inicien les obres d'arranjament de la plaça de la Creueta amb l'objectiu de fer-la més segura per als vianants.

 

Nombrosos veïns i veïnes d'aquest nucli del terme municipal de Quart han fet arribar a l'ajuntament la necessitat de modificar la disposició actual de la plaça de la Creueta amb l'objectiu de limitar la circulació errònia de ciclistes, que la creuen en comptes de vorejar-la.

 

Aquest fet provocava inseguretat als veïns i veïnes que feien ús d'aquest espai públic, principalment famílies i gent gran, a causa del perill que els suposava el pas continu de bicicletes, moltes d'elles amb una alta velocitat.

 

Per tant, davant d'aquesta demanda dels veïns i veïnes, es procedirà a arranjar-la per convertir-la en una plaça útil i segura.

 

Les obres consistiran en la instal·lació de dues pilones extraïbles en l'extrem nord de la plaça, i la prolongació del mur existent de pedra en l'extrem sud.

 

Les obres permetran als veïns i veïnes de la Creueta, especialment infants i gent gran, poder gaudir d'aquesta plaça com l'espai d'esbarjo tranquil i segur que hauria de ser.