El Banc de Sang ha organitzat, amb la col·laboració de l'Associació de Donants de Sang de Girona i l'Ajuntament de Quart, una nova donació de sang al municipi.

 

El pròxim 7 de març toca donar sang a Quart, toca rebre vida!

 

La donació tindrà lloc a la Biblioteca Miquel Pairolí de Quart de 16.00 a 21.00 hores.

 

Des del web donarsang.gencat.cat es pot reservar cita per donar sang.

 

A més, tots els menors de 40 anys, podran apuntar-se al Registre de Donants de Moll d’Os a través d’una mostra de sang. Per fer-ho, només és necessari avisar a l’equip professional del Banc de Sang que hi hagi a la campanya.

 

Cal que més joves s’hi registrin per augmentar les possibilitats de trasplantament de pacients amb leucèmia. Cada any, 5.000 persones són diagnosticades amb aquesta malaltia a l’Estat espanyol, i el trasplantament de medul·la òssia és l’única esperança per a molts afectats de leucèmia i altres malalties de la sang.

 

Sota el lema “Toca donar sang, toca rebre vida”, el teu gest salva moltes vides, recordem que els pacients continuen necessitant sang per als seus tractaments.

 

Les persones que tinguin previst un viatge, poden consultar prèviament el web donarsang.gencat.cat/viatges per comprovar si hi ha algun impediment per donar sang un cop s’ha tornat.

 

A més, a tothom que vulgui venir a donar, els regalarem un punt de llibre de Terra de Dones, el projecte que busca posar en relleu el talent femení quartenc, amb tota la seva programació.

 

T'hi esperem!

 

 

Si vens a donar, recorda que has de portar un document identificatiu oficial i no venir en dejú!

 

#donasang