La plaça ubicada al costat del pavelló ja té nou nom: Les Terrisseres. Així ho han decidit el 90% dels quartencs i quartenques que han votat en el procés participatiu que va engegar l’Ajuntament el passat dia 16 d’abril. En total han votat 101 veïns i veïnes del poble. 

El nom d’aquesta plaça vol fer un homenatge a totes aquelles dones que han treballat i han fet possible que l’ofici que porta el seu nom hagi estat possible. Sense elles i, pensant en un context empresarial familiar, en uns temps on les coses eren molt diferents a les actuals, eren el pilar fonamental, junt amb el seu marit, perquè el negoci familiar prosperés. 

Figura invisibilitzada durant molts anys, volem posar en valor el treball en silenci, moltes vegades no reconegut, d’aquelles feines que moltes vegades no eren les que donaven la forma a la peça però, que sense aquestes, mai haguessin pogut transformar-se en aquells tan preuats estris que es comercialitzaven en el propis tallers o als mercats.

D’entre les opcions proposades per la consulta un 3% dels vots han estat per a Carme Ibarz i un 7% dels vots ha anat estat per a Carme Parés.

Recordem que per participar en l’elecció del nom de la plaça, calia estar registrat a l’aplicació municipal We Town- Quart.