Vine a descobrir la terrissa negra de Quart amb l'última activitat de Terra i Gastronomia 2022!

 

Es durà a a terme una visita a l’obrador de can Bonadona, únic del municipi on es realitza la ceràmica negra, així com al Museu de la Terrissa de Quart. Per acabar la jornada, es podrà degustar el Plat Terrisser 2022, la Cossala Bosquetana. Es tracta d'un plat de gastronomia tradicional en atuells de terrissa en el qual hi ha col·laborat l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona.

 

Dia: Dissabte 3 de desembre

Hora: De 10.00 a 13.00 hores

Lloc: Museu de la Terrissa de Quart

Preus:

  • Adults: 12€
  • Joves de 7 a 16 anys: 6€
  • Gratuït per a infants fins a 6 anys

 

Més informació i inscripcions:  

https://www.gavarres.cat/agenda/103/artesania-de-la-terra.html

amarin@gavarres.cat

972 643 695

 

Amb la col·laboració de l'Associació de Terrissaires de Quart i el Consorci de les Gavarres de la Diputació de Girona.

 

 

Participa i #ViuQuart!