Vine a descobrir la terrissa negra de Quart amb l'última activitat de Terra i Gastronomia 2022!
Es durà a a terme una visita a l’obrador de can Bonadona, únic del municipi on es realitza la ceràmica negra, així com al Museu de la Terrissa de Quart. Per acabar la jornada, es podrà degustar el Plat Terrisser 2022, la Cossala Bosquetana. Es tracta d'un plat de gastronomia tradicional en atuells de terrissa en el qual hi ha col·laborat l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona.
Dia: Dissabte 3 de desembre
Hora: De 10.00 a 13.00 hores
Lloc: Museu de la Terrissa de Quart
Preus:
- Adults: 12€
- Joves de 7 a 16 anys: 6€
- Gratuït per a infants fins a 6 anys
Més informació i inscripcions:
https://www.gavarres.cat/agenda/103/artesania-de-la-terra.html
amarin@gavarres.cat
972 643 695
Amb la col·laboració de l'Associació de Terrissaires de Quart i el Consorci de les Gavarres de la Diputació de Girona.