Un any més, l’Ajuntament de Quart impulsa Quart d’Art, el festival d’art en família que té per objectiu fer descobrir al públic de totes les edats diferents maneres de viure l’art.

 

Aquesta segona edició tornarà el cap de setmana del 29 i 30 d’abril amb més activitats, dirigides a totes les franges d’edat, un vermut musical i un espai gastronòmic.

 

En concret, el Local Social de Quart acollirà un total de 13 activitats de diverses disciplines artístiques, entre les quals es troba la música, el teatre, la dansa, la fotografia o l’art floral.

Enguany, el festival afegeix algunes activitats dirigides als i les joves, com és el cas del taller de rap i beatmaking; als nadons, amb la sessió de música per a infants de 0 a 3 anys, o al públic de totes les edats, amb un vermut musical.

A més, fruit de les opinions recollides entre els i les assistents a la primera edició, s’han adaptat els horaris d’inici de les activitats (que al 2022 començaven a les 9.00 hores) i es crearà un espai on els assistents puguin prendre un àpat al migdia en una food-truck.

 

Amb una mirada familiar i primaveral, les activitats d’aquest festival estaran obertes a tothom, seran gratuïtes i es centralitzaran en un dels principals equipaments municipals: el Local Social. L’entrada és lliure, per ordre d’arribada, amb places limitades.

 

En algunes activitats puntuals cal inscripció prèvia aquí

("Desperta cançons!" per nadons i "Art Floral" per públic a partir de 16 anys).

 

Quart d’Art va néixer l’any 2022, en aquestes mateixes dates, amb la voluntat d’esdevenir un referent en el camp de la formació artística i cultural del territori. Així mateix, pretén promoure l’expressió artística entre la ciutadania del territori, especialment entre el públic infantil.

L’expressió artística és essencial en la infància. A través de l’art, els infants poden expressar les seves emocions i desenvolupar la seva imaginació. Per això, Quart d’Art persegueix la finalitat de que els més petits i petites creixin gaudint de l’art, i ho facin acompanyats de les seves famílies, amb un enfoc divertit i especial.

El festival compta amb la organització de Gaudir Teatre, una escola d’art dramàtic que apropa l’expressió corporal, el teatre i els contes a les escoles i als instituts.

 

Descobreix tota la programació de la jornada i reserva la teva plaça aquí.

 

 

 

 

#ViuQuart