L'Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona conjuntament amb l'Ajuntament de Girona ha organitzat una sessió de formació sobre cuina i vins macerats en terrissa.

L'objectiu d'aquesta sessió és fer redescobrir, als i les professionals del sector, el món de la cuina en atuells de terrissa: les tipologies d’atuells més emprats, coccions, beneficis i aliments apropiats per a la cuina amb terrissa. Així mateix, també es descobriran els principals vins elaborats amb aquesta tipologia de recipients i es farà una demostració de la recepta de Quart: el Plat Terrisser 2022.

La jornada, que enguany tindrà lloc a les instal·lacions l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona, està dirigida a professionals d'aquest sector i a alulmnat de l'Escola d'Hostaleria de Girona.

S'impartirà el erà el proper 21 d'octubre, a partir de les 16 hores, i serà de caire gratuït.

 

La programació de la jornada serà la següent:

 

  • Atuells de terrissa per cuinar. Demostració del Plat Terrisser 2022: Cassola Bosquetana

A càrrec de Jordi Parès. Cuiner i professor de l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona

 

  • La tradició gastronòmica. Receptes amb terrissa.

A càrrec de Pep Vila. Divulgador cultural especialitzat en gastronomia històrica

 

  • El món dels vins elaborats en atuells de terrissa. Tast de 3 dels millors vins del nostre territori.

A càrrec de Ferran Vila. Sommelier.

 

Cal inscripció prèvia. Fes-ho aquí!

 

 

 

Consulta més informació sobre Terra i Gastronomia 2022!