El passat 7 de juliol es varen iniciar les festes del terme municipal de Quart. Unes festes organitzades amb molta il·lusió que han girat entorn als conceptes de la Cohesió, Cultura i Diversió.

 

Amb aquest objectiu es va desenvolupar una programació amb la màxima col·laboració amb les entitats esportives, socials i culturals de Quart, donant-los un espai en la festa perquè es mostressin a la ciutadania.

 

Recorda-ho en imatges!

 

Del 7 al 9 de juliol 6 entitats esportives de Quart van organitzar 7 activitats perquè la ciutadania gaudís dels seus esports: bàsquet, futbol, patinatge, gimnàstica rítmica, zumba, bicicleta, senderisme... i molt més!

 

A continuació, del 12 al 16 de juliol es varen programar cinc jornades d’activitats a la Festa Major de Quart perquè tant petits com grans la poguessin gaudir al màxim: teatre, escape room, concerts musicals, jocs infantils, sopar dedicat als avis...

 

 

T'agradaria donar la teva opinió sobre les festes de Quart? Fes-ho aquí

 

 

Del 23 al 30 de juliol va ser el torn de Palol d’Onyar. Al llarg dels vuit dia que varen durar les festes es van fer activitats de tot tipus, seguint la línia de les realitzades en anys anteriors: cinema a la fresca, petanca, futbol, gimcana, sopars populars, concursos de cuina...

 

Però les festes encara no han finalitzat!

 

Gaudeix de la festa de la Creueta, el 12 d’agost, i de la festa de Sant Mateu de Montnegre, el 2 de setembre.

 

Moltes gràcies a tothom que col·labora per fer unes festes d’estiu inoblidables! 

 

Entre ells: les entitats culturals, esportives i socials de Quart i Palol, Joventut de Palol, Associació de veïns i veïnes de La Creueta, Associació de Propietaris i Veïns de Sant Mateu de Montnegre i Quart de Festa!

 

 

A més, a la galeria d'imatges també s'hi pot trobar els millors moments de la V Fira de la Cervesa de Quart!