Un any més, l’Ajuntament de Quart vol realitzar el ja tradicional Engalana la teva llar, que tindrà lloc de l'1 al 12 de desembre d'aquest 2022.

Es tracta d’un concurs a través de les xarxes socials oficials del consistori (a Facebook i Instagram) en el qual els veïns i veïnes del terme municipal de Quart mostren les decoracions i il·luminacions nadalenques de les seves respectives llars.

L’objectiu d’aquest concurs és que la ciutadania del municipi esperi amb il·lusió les festes nadalenques, tan esperades durant tot l’any, sobretot amb el context actual. A més, d’aquesta manera es transmet l'esperit alegre i festiu d'aquestes dates i, de retruc, s'incentiva la participació, sostenibilitat i creativitat de la ciutadania.

Enguany, com a novetat, es modificarà el sistema d’elecció de les persones guanyadores que, fins ara, era a les publicacions amb més nombre de “m’agrada”. Aquest 2022 la selecció dels vencedors serà a través d’un jurat que valorarà les decoracions a partir de diversos criteris de valoració marcats com són l'esperit nadalenc, la bellesa de la composició, l'originalitat, l'esforç i els materials sostenibles utilitzats, entre d'altres.

A més, una altra novetat, és que enguany es farà extensiu als comerços perquè engalanin els aparadors dels seus establiments.

 

Descobreix com participar-hi, els premis i els terminis!

 

O consulta les bases del concurs