Un any més, l’Ajuntament de Quart vol realitzar el ja tradicional Engalana la teva llar, que tindrà lloc de l'11 al 18 de desembre d'aquest 2023.

Es tracta d’un concurs a través de les xarxes socials oficials del consistori (a Facebook i Instagram) en el qual els veïns i veïnes del terme municipal de Quart mostren les decoracions i il·luminacions nadalenques de les seves respectives llars.

L’objectiu d’aquest concurs és que la ciutadania del municipi esperi amb il·lusió les festes nadalenques, tan esperades durant tot l’any. A més, d’aquesta manera es transmet l'esperit alegre i festiu d'aquestes dates i, de retruc, s'incentiva la participació, sostenibilitat i creativitat de la ciutadania.

Enguany, es continuarà amb el sistema d’elecció de les persones guanyadores que, fins al 2022, era a les publicacions amb més nombre de “m’agrada”. Aquest 2024 la selecció dels vencedors tornarà a ser a través d’un jurat que valorarà les decoracions a partir de diversos criteris de valoració marcats com són l'esperit nadalenc, la bellesa de la composició, l'originalitat, l'esforç i els materials sostenibles utilitzats, entre d'altres.

A més, també es mantindrà la nova categoria de comerços perquè engalanin els aparadors dels seus establiments.

 

1. Publica un post amb un vídeo o una o més fotografies al teu perfil públic* de Facebook o Instagram

*Si no tens un perfil públic ens has d'enviar una captura de pantalla de la publicació a les xarxes socials esmentades o a comunicacio@quart.cat

2. Afegeix-hi el hashtag #EngalanaQuart23

3. Etiqueta-hi a Ajuntament de Quart i Quart de Festa *

Instagram: @ajuntament_quart i @quartdefesta

Facebook: @ajuntamentdequart

* Quart de Festa només a Instagram

4. Creua els dits, i molta sort!

 

Els 3 primers classificats guanyaran una panera de Nadal!

 

Les persones guanyadores es decidiran fruit de les votacions d'un jurat que tindran en compte l'esperit nadalenc, l'estètica, l'originalitat, l'esforç i l'ús de materials reciclats o eficients energèticament. A més, de forma més secundària, també es tindrà en compte el nombre de likes!

 

Es podrà participar en el concurs fins al dilluns 18 de desembre a les 23.59h.

 

Donarem a conèixer els premiats el 20 de desembre.

 

Si tens un comerç, segueix les mateixes passes, i, a més, afegeix-hi també el hashtag #comerçosQuart

 

Decorar de Nadal la teva llar pot tenir premi!

 

 

Descobreix a les bases com participar-hi, els premis i els terminis!