Ahir van finalitzar les festes de Palol d'Onyar, després de vuit dies intensos plens d'activitats i molta diversió.

Les festes es van iniciar el diumenge 24 de juliol, amb el pregó de Marcos Ruiz i una sessió de cinema a la fresca amb la divertida pel·lícula «A todo tren. Destino Asturias».

Durant tota la setmana es van anar fent activitats a partir de la tarda: el dilluns, bicicletada infantil i caminada nocturna; el dimarts, partits de futbol; dimecres, gimcana familiar; dijous, tornejos de petanca, i divendres, el sopar popular amb música de Paco La Voz, el qual va comptar amb la presència de més de dues-centes persones.

Aquest cap de setmana han estat els dos dies en els quals s'han realitzat més activitats. El dissabte al matí es va fer el tradicional concurs de Botifarra i els tallers infantils. Al migdia, a les 12.30 hores, es va iniciar el concurs de cuina. Onze equips varen cuinar, amb molta cura i en directa, la seva versió lliure de paella. Totes estaven boníssimes, però, finalment, en Marcos i en Toni en van resultar els vencedors. A la tarda, assistents de totes les edats van gaudir de les activitats d'aigua i, finalment, de la sessió de ball amb Discomòbil.

Diumenge al matí a primera hora es va dur a terme la xocolatada popular, àpat que va servir per agafar forces per al sorprenent concurs de paletes per novells, el qual van guanyar Yolanda Vicente i Lourdes Lijarcio, en la categoria femenina, i Miguel Ruiz i santos Dominguez, en la masculina. A continuació, es va dur a terme el vermut popular. A la tarda, la festa va finalitzar amb una sessió de contes infantils, una masterclass de Zumba i l'acte oficial de cloenda de les festes.

 

Alegria, rialles, balls, jocs i molta germanor en aquestes festes tan esperades que han deixat grans moments pel record!

 

Moltes gràcies a tothom que hi ha col·laborat i, sobretot, a Dones de Palol d'Onyar i Joventut de Palol d'Onyar per la seva increïble tasca.

 

El 2023, més i millor!