El passat dijous, 16 de novembre, va tenir lloc a la Biblioteca Miquel Pairolí de Quart una nova donació de sang amb l'organització del Banc de Sang i Teixits del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de l'Associació de Donants de Sang de Girona i l'Ajuntament de Quart.

 

Aquesta donació va ser en reconeixement d'Ismael Martín Barroso, veí de Quart que el passat 27 de maig va morir a causa d'una leucèmia mieloide aguda.

 

Aquesta ha estat la donació amb més èxit de participació!

 

Per primera vegada al municipi, hi van haver més de cent donacions. En concret, les xifres que es varen recollir varen ser les següents:

 

  • 107 donacions de sang (13 dels quals eren donants per primera vegada)
  • 7 donacions de plasma
  • 12 oferiments

 

A més, les entitats del municipi també hi van col·laborar en la seva difusió. Des de l'Ajuntament de Quart els volem agrair l'esforç a totes elles per difondre-ho i fer-ho arribar als seus associats.

 

Aquestes són unes xifres molt positives que han permès fer un gran reconeixement a l'Ismael!

 

La seva vídua envia els següents agraïments:

 

Bon dia veïns i veïnes de Quart, 
Falten paraules per descriure les emocions viscudes el dia el 16 de novembre... 
INFINITAMENT ORGULLOSA DEL REPTE ACONSEGUIT!!! 
Ho hem fet possible amb l'Isma i per l'Isma! 
I sí...amb força, presència i perseverància, i gràcies a la col•laboració del poble de Quart, hem aconseguit el que semblava impossible: superar les 100 donacions i arribar a les 114 d'efectives!

12 persones han volgut donar però no han pogut.

I de les persones que han pogut donar, 13 ho han fet per primera vegada!

ESPECTACULAR!

I a cadascuna d'aquestes 126 persones que han vingut amb la intenció de donar sang, se n'hi han sumat moltíssimes més, conegudes o no de l'Isma, que han vingut a donar suport a la causa, a acompanyar-nos en aquest repte, com sempre!

MOLTÍSSIMES GRÀCIES A CADASCUN/A DE VOSALTRES per acompanyar-nos en un dia tan especial, per ajudar-nos a fer realitat el desig de l'Isma: tornar les transfusions que ell va rebre.

Entre tots i totes ho hem fet possible! I així ho seguirem fen

💙SEGUIM ENDAVANT!

GRÀCIES per formar part d'aquesta aventura que es la vida!


 

 

 

Gràcies a tohom per fer-ho possible!