Aquest matí, prop de seixanta alumnes/as de I5 (Infantil 5) i primer de l'Escola Nou de Quart, han visitat les oficines de l'Ajuntament de Quart.

Ha estat una iniciativa sorgida dels mateixos infants com a proposta del Pla de Treball que estan elaborant.

L'alcalde del municipi, Carles Gutiérrez, els ha rebut al saló de plens i ha contestat a totes les preguntes que li han formulat.

Cinc representants de les tres aules (Llàntia, Cosmos i Còmics), la Danae, en Quirze, la Mia, la Joana i l'Arlet, li han explicat la problemàtica que es troben quan fan sortides entorn del municipi. Els infants han comptat fins a 52 deposicions de gossos en algunes d'aquestes visites.

Per això, li han demanat ajuda per fer arribar a la ciutadania el missatge del fet que cal recollir-les atès que aquestes «fan pudor i no són bones per l'entorn natural», han afirmat.

La visita ha finalitzat amb un torn de preguntes a l'alcalde i el compromís que us farem arribar pròximament, a tots els quartencs i quartenques, el missatge que aquests infants del Nou de Quart han treballat i s'han preparat amb tant d'entusiasme.

A més, els infants han participat en l'elecció dels i les guanyadores del sorteig del Cicle Gastronòmic de Terra i Gastronomia 2022 als establiments de restauració del municipi.

 

Els agraïm la seva ajuda i, sobretot, la seva visita!

 

Coneix els i les premiades del sorteig!