El pròxim dissabte, 26 de novembre, s'inicia "Quart, artesania de la terra", una activitat emmarcada dins de les jornades Terra i Gastronomia que donaran a conèixer la terrissa negre de Quart.

Durant 3 dissabtes gairebé consecutius, el 26 de novembre i 3 i 17 de desembre, es durà a terme al municipi aquesta activitat que es realitza amb la coorganització del Consorci de les Gavarres de la Diputació de Girona i la col·laboració de l'Associació de Terrissaires artesans de Quart.

En concret, les activitats consistiran en una visita a l'obrador de can Bonadona, únic del municipi on es crea la ceràmica negra i, posteriorment, al Museu de la Terrissa de Quart, a càrrec de terrissaires membres d'aquesta entitat.

Per finalitzar la jornada, es podrà degustar el Plat Terrisser 2022, la cassola bosquetana.


Descobreix informació sobre horaris, preus i procés d'inscripció aquí.



Vols saber més informació del Plat Terrisser 2022? Consulta-la aquí.


Places limitades!