Instàncies i sol·licituds

En aquests enllaços trobareu els accessos als diferents tràmits i gestions que podeu fer en línia amb l’Ajuntament. Se us redirigirà cap a la seu electrònica de l’Ajuntament on pas a pas podreu omplir la sol·licitud i presentar-la mitjançant l’e-TRAM o bé imprimir-la i presentar-la a les dependències municipals.
Des d’allà podeu consultar la informació sobre els tràmits i les gestions ofertes des de l’oficina d’atenció ciutadana. Tramitareu amb totes les garanties de seguretat.

Cita amb càrrec electe o tècnic municipal

Recollida de mobles i trastos vells al carrer.En ser una gestió no directa de l’Ajuntament cal realitzar la petició abans de les 12.00h de cada dimarts. Si es fa posteriorment, la recollida s’inscriurà automàticament a la setmana següent.
Altres instàncies:
Instancia d’activitats d’entitats i associacions; Cal imprimir-la i portar-la signada al registre de l’Ajuntament, si es vol fer telemàticament cal omplir la instància genèrica de l’eTRAM amb un certificat vàlid i adjuntar la mateixa com a document adjunt en PDF.
targetes_deixalleria; Cal imprimir-la i portar-la signada al registre de l’Ajuntament, si es vol fer telemàticament cal omplir la instància genèrica de l’eTRAM amb un certificat vàlid i adjuntar la mateixa com a document adjunt en PDF.
INSTÀNCIA PER LA UTILITZACIÓ DE LA PISCINA MUNICIPAL PER A LES ACTIVITATS D’EDUCACIÓ EN EL LLEURE QUE REGULA EL DECRET 267 2016 DE 5 DE JULIOL Cal imprimir-la i portar-la signada al registre de l’Ajuntament, si es vol fer telemàticament cal omplir la instància genèrica de l’eTRAM amb un certificat vàlid i adjuntar la mateixa com a document adjunt en PDF (escanejat).
INSTÀNCIA PER LA UTILITZACIÓ D’INSTAL·LACIONS MUNICIPALS PER A ACTIVITATS D’EDUCACIÓ DEL LLEURE QUE REGULA EL DECRET 267 2016 DE 5 DE JULIOL Cal imprimir-la i portar-la signada al registre de l’Ajuntament, si es vol fer telemàticament cal omplir la instància genèrica de l’eTRAM amb un certificat vàlid i adjuntar la mateixa com a document adjunt en PDF(escanejat).
 INSTÀNCIA PER LA UTILITZACIÓ D’INSTAL·LACIONS MUNICIPALS PER A LES PRÀCTIQUES ESPORTIVES D’ENTRENAMENT Cal imprimir-la i portar-la signada al registre de l’Ajuntament, si es vol fer telemàticament cal omplir la instància genèrica de l’eTRAM amb un certificat vàlid i adjuntar la mateixa com a document adjunt en PDF(escanejat).
FORMULARI DE 1A OCUPACIÓ Cal imprimir-la i portar-la signada al registre de l’Ajuntament, si es vol fer telemàticament cal omplir la instància genèrica de l’eTRAM amb un certificat vàlid i adjuntar la mateixa com a document adjunt en PDF(escanejat).
INSTÀNCIA ACTUACIONS MERCAT  Cal imprimir-la i portar-la signada al registre de l’Ajuntament, si es vol fer telemàticament cal omplir la instància genèrica de l’eTRAM amb un certificat vàlid i adjuntar la mateixa com a document adjunt en PDF(escanejat).