Comunicat suplantació Prodaisa

Comunicat de PRODAISA:

Us informem que hem estat alertats que diferents clients de Prodaisa han rebut correus electrònics, suposadament en nom de la nostra empresa , on es demana la confirmació de l’adreça de correu
electrònic per rebre factures o comunicats relacionats amb el servei d’aigua potable. En el darrer que tenim coneixement, el correu l’envia prodaisa@facturacio-clientes.net (mailto:prodaisa@facturacio-clientes.net), i està redactat en castellà.
Us fem sabedors, que aquest compte no pertany a la nostra empresa, i en cap cas Prodaisa demana dades a cap dels seus clients ni col·laboradors. Així doncs, l’esmentat correu és un intent per part de persones alienes d’obtenir dades personals o prendre el control remot d’ordinadors.
Prodaisa emet sempre les seves comunicacions a través d’un compte de correu amb el domini @prodaisa.com, i amb missatges en català. A més, totes les comunicacions que s’emeten tenen únicament una finalitat informativa i sota cap concepte es demana confirmació de claus, ni introducció de passwords ni comptes bancaris.

Us instem doncs, a extremar l’atenció sobre aquests comunicats i a no proporcionar cap dada personal ni respondre correus sospitosos.

 

Adjuntem comunicat en PDF (feu clic).

 

prodaisa