Sessions formatives en línia i gratuïtes per activar la comunicació digital del comerç local

Durant els últims anys, els mitjans digitals han passat a formar part de la vida diària dels consumidors. És més, des que va començar l’estat d’alarma els usuaris s’han comunicat únicament de manera digital.

 

Davant d’aquesta situació, es fa necessari que empresari@s i autònom@s actualitzin la seva estratègia comunicativa.

 

Una estratègia de màrqueting digital és indispensable per millorar la imatge del nostre negoci i augmentar la nostra visibilitat a internet.

Tenir una bona presència online, desenvolupar una estratègia coherent amb els nostres valors, gestionar correctament les nostres Xarxes Socials i ser participatius en la nostra comunitat, facilita l’augment de conversió de clients potencials.

 

Aquest pla ajudarà a complir els objectius del negoci: captar nous clients, augmentar la facturació, relacionar-se amb els clients i assabentar-se de les seves necessitats, …

 

L’àrea de promoció econòmica de l’Ajuntament ha preparat dues sessions formatives en línia gratuïtes dirigides a les persones autònomes i a les petites empreses locals amb el fi de reactivar la comunicació a través de mitjans online.

 

Aquestes formacions estan subvencionades per la Diputació de Girona dintre del marc de subvencions per a projectes i accions de promoció económica adreçades al membres de la XSLPE (Exp. 2019/7204).

 

–              CONSTRUEIX UNA ESTRATEGIA DE COMUNICACIÓ EFECTIVA:

o             Dates: 15 i 17 de setembre de 2020.

o             Horari: 19.00 h a 21.30 h

 

–              FES-TE VISIBLE A INTERNET:

o             Dates: 28 i 30 de setembre de 2020.

o             Horari: 19.00 h a 21.30 h

 

Inscriu-te a un o als dos cursos, ompliu el formulari d’inscripció abans del 31 d’agost.

 

Subvencionat per:

logo_dipu