Portal Medi Ambient del Consell Comarcal

Benvolguts, benvolgudes,

Us informem que des de l’Àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal es posa a disposició de la ciutadania el web www.supergirones.cat . A través d’aquest portal trobareu, entre d’altres, informació sobre:

  • Com contribuir a la recollida selectiva del paper/cartró, vidre i envasos
  • Com afecten els residus que generem al canvi climàtic
  • La comparació de diferents models de recollida de residus (contenidors de càrrega lateral, porta a porta o mixt), així com avantatge si inconvenients de cadascun d’ells
  • Actualitat i notícies sobre la celebració de tallers i xerrades informatives als municipis de la comarca

 En aquest portal també hi trobareu penjada la Diagnosi per valorar alternatives al sistema actual de recollida de residus. En aquest treball s’hi presenten diferents propostes per a la nova gestió (contenidors de càrrega lateral, porta a porta i sistema mixt) i s’apunta el model òptim per al municipi.

bossesFinalment, a través del web www.supergirones.cat també podreu omplir una enquesta de valoració, per tal de copsar el sentiment de la ciutadania de cara a plantejar un nou model de gestió de residus. Totes les enquestes rebudes rebran un lot de bosses de ràfia per ajudar-vos a separar el paper/cartró, vidre i envasos a casa (fins a esgotar existències).


 

Entre tots i totes podem fer del Gironès una comarca més sostenible.