Formació hostaleria

FormacióBenvolguts/des,

Ens plau comunicar-vos que des de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Quart volem donar suport a la reactivació dels establiment del sector de l’hostaleria del municipi de Quart durant aquest moments tan complicats.

Per això, us oferim participar en uns interessants monogràfics que us poden ajudar a ser exclusius en el vostre negoci i així atraure nova clientela. També us fem saber que aquestes formacions estaran impartides per professionals destacats del sector que ajudaran a créixer en la vostra activitat. A més, a tots els assistents de cada formació us entregarem un diploma de participació.

Us adjuntem el detall de les formacions que seran presencials:

 

 

 

Curs de “BARISTA NIVELL INICIAL”: (3.30 hores) per CAFES CORNELLÀ:  formula i tècniques del cafè expresso, emulsió de la llet, què pensa el consumidor final, tècniques de neteja,…

  • Dia: 7 de setembre.
  • Horari a triar:
    • de 9,15 h a 12.45 h
    • de 15.30 h a 19.00 h
  • Lloc: C/ Llevant 4-6 -Fornells de la Selva- (Girona)

 

Curs de “BARISTA LATTE ART” (3 hores) per CAFES CORNELLÀ: L’emulsió de llet, elaboració de un bon latte, mocca,…, fer un dibuix (cor, rosseta, tulipa,…)

  • Dia: 8 de setembre
  • Horari a triar:
    • de 9,15 h a 12.15 h
    • de 15.30 h a 18.30 h
  • Lloc: C/ Llevant 4-6 – Fornells de la Selva – (Girona)

 

Curs de “TE NIVELL INICIAL” (2.30 hores) per CAFES CORNELLÀ:  El món del te i les tisanes, formats d’infusions, preparació i degustació,…

  • Dia: 9 de setembre
  • Horari a triar:
    • de 9.15 h a 11.45 h
    • de 15.30 h a 18.00 h
  • Lloc: C/ Llevant 4-6 – Fornells de la Selva – (Girona)

Monogràfic sobre LA CERVESA  (3 hores ) a càrrec de FERRAN VILA PUJOL, sommelier i  professional de sala des de fa més de 20 anys. Col·laborador en diferents grups i actes gastronòmics. Màster en viticultura , enologia i màrqueting del vi – Director curs cervesa a la Fundació UDG : Estils, elaboració i maridatge . Millor sommelier de Catalunya 2018 per l’Associació Catalana de Sommeliers.

Durant l’exposició es parlarà d’estils de cervesa, processos d’elaboració, màrqueting cerveser, maridatge i servei. Es farà tastes de cerveses per reconèixer-ne determinades característiques.

  • Dia: 14 de setembre.
    • Horari: de 10 h a 13 h
  • Lloc: Museu de la Terrissa. Carrer Tren 58, Quart (Girona)

 

Monogràfic sobre “EL MÓN DEL VI”  (3 hores ) també a càrrec de FERRAN VILA PUJOL. Es pretén fer una introducció històrica, geogràfica, màrqueting i serveis (temperatura, copes, maridatge, emmagatzematge,…). També haurà un moment de TAST per experimentar nous aprenentatges amb els sentits.

  • Dia: 15 de setembre.
    • Horari: de 10 h a 13 h
  • Lloc: Museu de la Terrissa. Carrer Tren 58, Quart (Girona)

 

Aquestes formacions estan subvencionades per la Diputació de Girona dins del marc de subvencions per a projectes i accions de promoció econòmica.

adreçades al membres de la XSLPE (Exp. 2019/7204).

IMPORTANT: les places són limitades i es respectarà  l’ordre de preinscripció.

Si voleu fer la preinscripció a una o varies formacions, ompliu el formulari abans del 31 d’agost del següent enllaç