Crea, juga i aprèn. Vine a fer d’artista!

L’Escola d’Art i Creativitat del Gironès obre el període d’inscripcions per al curs 2020/2021.

Aquest projecte educatiu format per l’Àrea de Cultura del Consell Comarcal del Gironès, amb l’Associació Cultural COCU i la col·laboració de diversos ajuntaments de la comarca, entre els quals hi ha Quart, està adreçat a nens i nenes a partir dels 4 anys amb l’objectiu de desenvolupar la seva creativitat al màxim mitjançant els colors, els volums, el moviment, les sensacions, la música i, l’art en general.

L’espai per al curs 2020/2021 encara està per concretar però s’adaptarà a les condicions de seguretat per a la Covid-19 que siguin d’obligat compliment per a les activitats educatives extraescolars.
escoladart

El període es tanca el 25 de setembre de 2020 i les inscripcions en fan en línia al web de l’Escola d’Art i Creativitat del Gironès.

La inscripció us permetrà reservar la plaça i respectar l’ordre d’inscripció a l’espera de les indicacions sobre el màxim d’alumnes per classe que es pugui dur a terme al setembre.
Preu: 23 euros al mes.
Matrícula: 23 euros. Posteriorment es cobraran vuit domiciliacions mensuals.
Edat d’inscripció: de 4 a 12 anys (segons l’aula) complerts entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2020.
Per a qualsevol dubte cal posar-se en contacte amb l’Àrea de Cultura del Consell Comarcal del Gironès (972 21 32 62· cultura@girones.cat).