Casal Jove 12@16 juliol 2019

graella informativa casal 12@16

Aquest estiu, al  Casal  Jove  12@16 de Quart (a partir de sisè) podrem gaudir d’un munt d’activitats engrescadores i divertides, que faran que tots els participants passin un estiu diferent.

És una activitat que combina diverses activitats lúdiques i de lleure , sortides, esports , piscina… amb la realització de tasques de servei a la comunitat, ja sigui fent tasques de protecció de la natura, conservació del patrimoni i mobiliari urbà, ajuda a les persones… Amb aquestes activitats es propicia una relació entre ells i l’entorn social més proper.

Oferim un projecte a la mida dels joves, on podran col·laborar de forma activa, amb un equip de monitors i monitores, on es té en compte i es respecta el funcionament i les necessitats del grup. Unes activitats d’esport, aventura, i lleure adequades als participants per fer l’activitat més engrescadora i divertida, i fer que per unes hores s’oblidin dels mòbils, internet,  jocs electrònics…  i gaudeixin del temps lliure de les seves  vacances d’una manera diferent.

S’hi poden apuntar prioritàriament els joves de Quart i  en segon terme els dels altres municipis propers. S’ha de tenir l’edat específica exigida, i voler participar i integrar-se en la dinàmica de treball i activitats de lleure i animació que s’hi organitzin durant tot el mes de juliol de 2019.

Per formalitzar la inscripció  ho podeu fer per correu electrònic  a: e2racomagic@hotmail.com  adjuntant tota la documentació demanada a la fitxa d’inscripció  i el comprovant de pagament.

REUNIÓ INFORMATIVA EL DIA 12 DE JUNY A LES 20 h A L’ESTACIÓ ESPAI JOVE

Inscripcions fins el 23 de juny!

Tríptic informatiu + fitxa d’inscripció en PDF (feu clic).

 

Més informació:

A E2 Promoció del Lleure i l’esport SL:  687 52 12 01 de dilluns a divendres de les 17:00h a les 20:00h