Informació

Suport a les entitats i recursos

Podeu contactar trucant al tel. 972 46 87 83 i entitats@quart.cat

 

El Consell Municipal de Quart

És un espai estable de relació més estreta i directe entre les entitats i l’Ajuntament amb la finalitat de debatre i definir les seves relacions entre elles i les accions que poden desenvolupar individual o conjuntament, buscant sempre l’acord i el màxim consens.

El Consell es reuneix 3 vegades l’any a la Biblioteca Miquel Pairolí. Es regeix a través d’aquest Reglament_intern (PDF)

Les Comissions de treball s’organitzen per tractar temes concrets on únicament assisteixen les entitats implicades i la tècnica comunitària.

 

La Comissió escolar és un espai de reunió entre la Llar d’infants, les dues escoles de primària, l’institut de Vilablareix, les AMPAs / AFAs corresponents i l’Ajuntament. Es reuneixen 3 vegades l’any amb la fi de treballar en xarxa i establir activitats conjuntes.

 

Fira d’Entitats

La Fira d’entitats és la mostra anual del teixit associatiu de la vila que té per objectiu donar a conèixer les entitats, el seu col·lectiu, els seus projectes i les seves activitats.

Es celebra durant la Festa Major de Quart.

 

Bases de subvenció Nou!

Bases subvencions entitats Document PDF  (feu clic)

Sol·licitud Subvenció per entitats Document PDF editable (feu clic)

.

 
Projectes de les entitats per l’activitat durant el període d’estiu fora del curs escolar (juny-setembre) Nou!

Criteris d’avaluació per la reserva d’espais municipals durant el període de vacances escolars Document PDF  (feu clic)

Instància  per la utilització d’instal·lacions municipals per a activitats d’educació del lleure que regula el decret 267/2016, de 5 de juliol Document PDF(feu clic)

Instància per la utilització d’instal·lacions municipals per a les pràctiques esportives habituals (competicions, entrenaments, jornades de tecnificació…) Document PDF(feu clic)

Instància per la utilització de la piscina municipal per a les activitats d’educació en el lleure que regula el decret 267/2016, de 5 de juliol  Document PDF(feu clic)