Salutació de l’Alcalde

Com ja sabeu, el passat dia 15 de juny vaig accedir, per nomenament del Ple, a l’Alcaldia de Quart. En aquest apartat, a través de la web municipal, vull fer-vos arribar la més cordial salutació i posar-me a la vostra disposició.
Procuraré exercir la responsabilitat que he assumit amb lleialtat, honradesa i esperit de servei, posant-me des d’ara mateix a treballar per a tots vosaltres i per aquest gran municipi que és Quart. Em teniu al vostre servei.
Des de l’alcaldia i l’equip de govern impulsarem tots aquells projectes i programes que han de seguir millorant les condicions de vida de la gent del municipi i de tots el nuclis de població que l’integren. Des del grup municipal Quart Actiu, amb el suport del PSC i de tots els amics i simpatitzants que ens ajuden, treballarem des de l‘Ajuntament per fer avançar el municipi i donar resposta a les vostres necessitats. Volem fer-ho amb transparència, capacitat i proximitat, i comptant també amb la vostra col·laboració. Rebeu, doncs, la meva primera salutació com alcalde, i aprofito l’avinentesa per a desitjar-vos un bon estiu i unes bones festes majors.

Carles Gutiérrez Medina
L’alcalde